Portfolió

Mit ajánl az MME?

Hatékony együttműködés

Az egyesület több évtizedes tevékenysége garanciát jelent a hatékony, sikeres madárvédelmi munkára. A tevékenység nagy társadalmi támogatottsága kedvezően hat a támogató üzleti, társadalmi kapcsolataira.

Pozitív célok

Biztos lehet abban, hogy az egyesület tevékenységének támogatásával olyan célokat támogat, amelyeket a társadalom is kedvezően fogad és elismer.

Ügyhöz kötött marketing

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület eredményes partnerkapcsolatot kínál azoknak a vállalatoknak és szervezeteknek, akik felismerik a szponzorálás egy különleges formájában, az ügyhöz kötött marketingben rejlő lehetőséget.

Eredményes kapcsolat

Természetvédelmi szempontból hatékony és eredményes munkát végzünk a támogatás segítségével, ugyanakkor egyedi megállapodásunk alapján szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az Önök cége is eredményesnek tekinthesse ezt a kapcsolatot, ezért többek között az alábbiakat is ajánljuk:

Adójóváírás

Mivel az MME kiemelten közhasznú szervezet a támogatás kapcsán kedvezményeket érvényesíthet az adóbevallás során.

Megjelenési lehetőségek

Madártávlat c. kiadványunkban, a programhoz kapcsolódó szórólapokon, plakátokon, matricákon, honlapunkon, rendezvényeken, eseményeken, kiállításokon megjelenési lehetőséget biztosítunk. A támogatás mértékétől függően további lehetőségek is szóba kerülhetnek.

Kérjük, ne feledje, amennyiben fontos Önnek természeti értékeink védelme, és támogatja egyesületünk tevékenységét, akkor ez az Ön kezében is egy lehetőség. Természetesen mi sem feledkezünk meg az Ön cégének mint támogatónak megemlítéséről, ugyanakkor az együttműködést Ön is felhasználhatja arra, hogy a társadalom figyelmét felhívja cégének környezettudatos magatartására, elkötelezettségére.

Amennyiben bővebben érdekli Önt tevékenységünk, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!
Orbán Zoltán
Társadalmi Kapcsolatok igazgató
1/391-1768
E-mail: orban.zoltan@mme.hu