2005.02.11

Központban a tagság

Egyesületünk eddig is nagyra becsülte tagságát, hisz ez a fajta széles körű társadalmi támogatottság szervezetünk legértékesebb "vagyona". Szakmai hitelünk mellett ez teszi lehetővé, hogy környezetpolitikai kérdésekben komoly tárgyalópartnerként szólhassunk hozzá egy-egy témához, és adott esetben akár a jogszabályalkotás folyamatát is befolyásoljuk.

Nagyrabecsülésünk jeléül folyamatosan bővíteni kívánjuk azokat a szolgáltatásokat, amelyeket tagjainknak bizalmukért, erkölcsi és anyagi támogatásukért cserébe adhatunk. Az idei évtől kezdődően új, bankkártyához hasonló tagsági igazolványt kap minden kedves tagtársunk. Az év madarával díszített plasztikkártya segítségével számos terméket és szolgáltatást olcsóbban vehet majd igénybe: kedvezményes belépési lehetőséget kap az ország legtöbb állatkertjébe, olcsóbban vásárolhat egyes könyvesboltokban, faiskolákban, virágboltokban, kerékpár és túrafelszerelési szaküzletekben, és természetesen az MME boltjában is.

A kártyához kapcsolódó szolgáltatások körét folyamatosan bővítjük, s ehhez az Ön segítségét is kérjük. Amennyiben kapcsolatban áll olyan vállalkozással, szolgáltatóval, amely a természetvédelem iránti elkötelezettsége révén szívesen támogatná kedvezménnyel Magyarország legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének tagságát, kérjük, ajánlja figyelmébe ezt a lehetőséget. A szerződés tervezetét és a hozzá tartozó kísérőlevelet a honlapról letöltheti, de kérésére levélben vagy e-mailben is szívesen elküldjük Önnek.

Nem titkolt szándékunk az sem, hogy a bővülő lehetőségekkel további szimpatizánsokat és tagokat nyerjünk meg a madár és természetvédelem ügyének. Éppen ezért ezúton is kérjük kedves tagtársainkat, hogy hívják fel mások figyelmét a csatlakozással járó lehetőségekre.

A fentieken túl az idei évben már a Madártávlat minden számában kisebb-nagyobb ajándékkal is kedveskedni fogunk hűséges tagjainknak.

Bízunk benne, hogy a felsorolt változásokat nem csupán jelenlegi tagjaink fogadják nagy örömmel, de a lehetőségekről tájékozódva más madárbarátok is szívesen csatlakoznak egyesületünkhöz.

Élményekben és madárdalban gazdag 2005-ös évet kívánunk!

Madárbarát üdvözlettel:
Horváth ZsoltTovábbi információ:
Ajánlat vállalkozásoknak: Legyen Ön is kedvezményt nyújtó partnerünk | Keresés a partnerek között