Az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztályának éves közgyűlése

A Magyar Madártani Egyesület Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztálya 2016. február 13-án a Duna-Ipoly Nemzeti Park (DINPI) sas-hegyi Látogatóközpontjában tartotta évzáró közgyűlését, amelyben összegezte 2015-ös tevékenységét.

A Vezetőség beszámolt a Szakosztály előző évi programjairól, illetve számot adott a pénzügyi helyzetről. 2015 programjait Babocsay Gergely, elnök értékelte, a költségvetés helyzetéről Vági Balázs, a szakosztály titkára adott tájékoztatást. A közgyűlés a beszámolót egyhangúlag elfogadta.

A beszámoló után a Közgyűlés az egyre növekvő feladatok ellátására új vezetőségi tagot is választott. Péntek Attila László titkárként a közművelődési programok szervezésében fog közreműködni.

A hivatalos programot követően Babocsay Gergely tartott előadást a világ haragossiklóiról. A tervezett sas-hegyi túra azonban a hűvös, esős időjárás miatt idén elmaradt.

Köszönettel tartozunk a gyönyörű helyszínért a DINPI-nek és a Látogatóközpont vezetőjének, Kremnicsán Jánosnak és munkatársainak, valamint Becsei Katinak a nagyszerű ellátásért.