Ingyenes kiadványaink

Az MME kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy ingyenesen küldött szóróanyagokkal is segítse az önkormányzatok,  szakemberek, közoktatási intézmények, látogató- és oktatóközpontok, szakmai munkáját.


Önnek csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot a kiadványokért felelős kollégánkkal itt, és jelzi, hogy milyen alkalomra, milyen kiadványból mennyire lenne szüksége. Kérjük, pontosan adja meg a postacímet, egy telefonszámot, lehetőleg mobiltelefonszámot, és azt, hogy az intézményen belül kinek címezzük a csomagot! Ezt követően összeállítjuk, majd egy-két napon postázzuk a kiadványokat.

Kérjük, ne felejtse, hogy levélként küldhető mennyiségű szóróanyag esetén a postaköltséget is az MME állja, nagyobb mennyiségű, csomagként küldhető kiadvány igény esetén a postaköltséget utánvéttel a címzett fizeti.

Kedves Érdeklődő! Azon a kiadványaink, amelyeknek nincs link hivatkozása, elfogytak, pillanatnyilag nem tudunk küldeni belőlük.

 

Oktatási segédanyagként is alkalmazható szórólapok

Szórólapjaink kaleidoszkópszerűen bemutatják az MME faj-, terület- és mindennapi madárvédelmi, környezeti nevelési, közösségi programjait. A szórólapok közérthetően, rengeteg színes fotóval nem csak az egyes tevékenységeket szemléltetik, de ötleteket is adnak az intézmények oktatásfejlesztéséhez:

 

Ajándék szóróanyagok vetélkedőkhöz, versenyekhez

Az oktatási segédanyag szórólapok mellett a praktikus vagy a gyerekek által kedvelt matricák, könyvjelzők, kártyanaptárak ideális ajándékok házi versenyek, vetélkedők résztvevői számára:

  • 2014. év madara a túzok - könyvjelző
  • 2014. év madara a túzok - matrica
  • Tavaszi madárles - könyvjelzők
  • Tavaszi madárles - matrica

 

Közösségi rendezvények plakátjai

Ezek a plakátok az MME országos rendezvényeihez kapcsolódó helyi szervezők munkáját segíti azzal, hogy a plakátok üresen hagyott időpont, helyszín és szervező mezőit kitöltve lehetővé teszik a helyi résztvevő toborzást.

 

Ökotúra tájékoztató anyagok

 

Letölthető anyagok

Az MME a nyomtatott kiadványok mellett letölthető könyvekkel, előadásokkal is segíti az érdeklődőket. Tovább >>