Elismerő cím és tábla

Amennyiben Ön a legalább egy éve elindított madárvédelmi munkájáról kitöltött és beküldött jelentőlap és fotók tanulsága szerint legalább egy-két mesterséges odúval, itatóval és téli madáretetéssel segíti a madarakat, jogosulttá válik valamely madárbarát kert alprogram elismerő címére és az ezt igazoló táblára. Ezzel a kerítésre, a ház falára, a bejárati ajtóra elhelyezhető táblával az Ön madárbarát tevékenységét hazánk legnagyobb természetvédelmi szervezete, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület igazolja.

Bárki csatlakozhat!
A Madárbarát kert programban való részvételhez nincs szükség különösebb madártani ismeretre, jártasságra, a regisztrációt követően megküldött Madárbarát Kert Kalendárium minden szükséges információt tartalmaz. A különböző madárvédelmi eszközök és téli madáreleség pedig a kertészeti és barkács üzletek mellett az MME boltjában is beszerezhető.

 

Soha nem késő elkezdeni!
A Madárbarát kert program egyik legfontosabb jellemzője, hogy soha nem késő belevágni! Tehát az évnek nincs egyetlen olyan napja sem, amikor ne tudnánk elindítani új, vagy bővíteni már meglévő madárbarát kertünket.

 

Hogyan csatlakozhatom a Madárbarát kert programhoz?
Minden szükséges információt megtalál a Madárbarát kert program általános ismertető oldalán itt >>

 

 

 
 

 

    

 

Az MME Madárbarát kert programját az
Ilcsi Szépítő Füvek Kft. támogatja

 


Orbán Zoltán