2020.01.24

ZÜMMizéria - ékszerek a méhekért

A ZÜMMizéria alapelvei közé tartozik az, hogy úgy szeretnének részt venni a negatív környezeti hatások háttérbe szorításában, hogy közben az emberek kezébe is adnak egy szimbolikus jelképet, ami erre felhívja a figyelmet. Így született meg a ZÜMMizer ékszercsalád, ami folyamatosan bővül az elkövetkező időszakban. Minden egyes ékszer valamilyen méhekkel kapcsolatos motívumot tartalmaz. Ők is és az MME is hisz abban, hogy az emberek kommunikálni fognak erről a nem mindennapi témáról.

Vajon hány ember beszélget kávézás közben arról, hogy a méhpopulációk csökkennek? Vélhetően kevesen. Viszont annál többen beszélgetnek arról, hogy ki mit vásárolt, honnan van ez a csinos karkötő vagy épp nyaklánc, és így indirekt módon szóba kerül a természetvédelem is. Ez a legfontosabb cél, és minden ZÜMMizer ékszer ezt a küldetéstudatot szeretné elültetni az emberekben. Ha valaki „ZÜMMizerré” válik, onnantól egy igazi méhkaptár szerves tagja is lesz, melynek köszönhetően közösen tehetünk ezekért a pici lényekért, a környezetért, és egy szebb emberi jövőért.

Mi az a ZÜMMizéria?

A ZÜMMizéria egy olyan kezdeményezés, ahol stílusos ékszereket lehet vásárolni, melyek mind egy méhecskés motívumot, méhekkel kapcsolatos jelképet képviselnek. Ezek az ékszerek edzett acélból, ezüstből készülnek, és egyetlen céljuk van: felhívni a figyelmet a méhpopulációk kihalásának veszélyeire, és annak káros hatásaira a jövőt illetően mindezt úgy, hogy a viselője büszkén jelenhet meg benne bármilyen eseményen.

A letisztultság, és a minimalista vonalvezetések épp úgy alkalmassá teszik az ékszert egy hétköznapi, mint egy hivatalos eseményen történő megjelenésre, szinte bármilyen viselethez.

Minden egyes megvásárolt termék után a ZÜMMizéria a bevétel 10%-t továbbadományozza olyan szervezeteknek, akik a méhekért, vagy velük kapcsolatos témákért tesznek. Jelenleg a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület részesül ebből az adományból. A ZÜMMizéria célja, hogy erre a nemes célra fordítható összeg növekedjen a jövőben.

A termékekről

ZÜMMizer szív alakú nyaklánc

A ZÜMMizer szív alakú nyaklánc, egy edzett acélból készült, kis aranyozott méhecskével ellátott ékszer, mely egyedi alkalmak tökéletes kiegészítőjévé válhat. Művészi ábrázolásának köszönhetően, nagyon jól felhívja a figyelmet viselőjére, és így akarva, akaratlanul is szóba kerül az ékszer jelentése.

ZÜMMizer kaptár nyaklánc

A ZÜMMizer kaptár nyaklánc, a ZÜMMizéria egyik legkedveltebb terméke jelenleg. Hihetetlenül vonzó, stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Edzett acélból készül, szintén egy pici aranyozott méhecske díszeleg a szélén. Bár maga a nyaklánc méhsejt formájú, a követőink valamiért kaptár formának nevezték el, így ez maradt a neve.

ZÜMMizer karkötők

Ezüstözött, és aranyozott színben kapható edzett acél karkötők, melyek formája ergonómikusan illeszkedik a csuklóra. A karkötőt ideális párjai a nyakláncoknak, illetve önállóan is megállják a helyüket.

Még több információ és további termékek: https://zummizeria.hu/ oldalon és ZÜMMizerek itt is megtalálhatók: https://www.facebook.com/zummizeria