2014.04.23
Veszprém Megyei Helyi Csoport

Megújul a Veszprém Megyei Helyi Csoport

2014. március 22-én tisztújító közgyűlést tartott a Veszprém Megyei Helyi Csoport tagsága, ahol rendezte a működéshez szükséges jogi állapotokat és lelkes madarászokból álló új vezetőséget választott magának.

A frissen felálló elnökség elsődleges feladatának tűzte ki a tagság megszólítását változatos programokon keresztül, valamint a csoport megerősítését új tagok toborzásával. Miután a helyi csoport újjászerveződése és az MME megalakulásának 40 éves jubileuma egy évre esett, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy az évforduló tiszteletére és a tagsági élet felpezsdítésére új madarász-programsorozatot indít el a megye hét településének bevonásával (Devecser, Pápa, Tapolca, Tihany, Várpalota, Veszprém, Zirc). A programok jó alkalmat nyújtanak arra, hogy bemutassuk Veszprém megye különböző tájegységeinek természeti értékeit, és ezen keresztül minél több természetbarátot szólíthassunk meg. A tervek szerint a programoknak otthont adó hét település egyben a helyi csoport új regionális központjaivá is válnak majd, ahol helyi koordinátorok segítségével megszervezett rendszeres madarászprogramok várják az érdeklődőket. A programok időpontjait az MME hivatalos honlapján fogjuk közzétenni.

Kérünk minden lelkes természetbarátot és egyesületi tagot, hogy kapcsolódjon be a Veszprém Megyei Helyi Csoport programjaiba, és ha aktívabban is szeretne hozzájárulni a csoport fellendítéséhez, akkor jelentkezzen a vezetőség elérhetőségeinek egyikén!

Aczél Gergely
Veszprém Megyei Helyi Csoport elnöke
veszpremmegyeihcs@mme.hu
20/972-77-78