Tagság, mint ajándék

Az éves MME tagság ideális ajándék madárkedvelő, a madárvédelem ügyére nyitott rokonoknak, barátoknak. A tagság ajándékozásának menete megegyezik a saját célú tagság kezdeményezésével, annyi különbséggel, hogy ebben az esetben a belépési adatlapot az ajándékozó tölti ki a megajándékozott nevére és címére .

Nagyon fontos, hogy az ajándékozó rendelkezzen a megajándékozottnak a belépési adatlapon kért összes szükséges adatával, és jelölje be a választott tagsági formát! Javasoljuk, hogy válassza a családi tagságot, mivel így minden családtag kap egy-egy tagkártyát, amivel egyre több helyen tud 5-40% kedvezménnyel vásárolni!

A belépési adatlap elektronikus kitöltése és internetes beküldése esetén az adatlapot kitöltő nem tudja aláírni ezt, ezért ajándékozás esetén kérjük, hogy a kísérő e-mailben jelezze, hogy a tagságot ajándékba kívánja adni. Postai visszaküldés esetén kérjük, hogy legyen kedves ajándékozó kitöltőként aláírni az adatlapot.
 

Mind az internetes, mind a postai tagság ajándékozási adatlap kapcsán kérjük az ajándékozót, hogy jelezze az MME felé (a beküldési adatok szerepelnek az adatlapokon), miként kéri az ajándék tagság továbbítását a megajándékozott felé. Ennek három módja van:

  1. A tagsági csomagot (tagkártya, köszöntő levél stb.) az MME központi irodája küldje meg a megajándékozottnak.
  2. A tagsági csomagot az MME központi irodája az ajándékozónak küldje meg postán, amit ezt követően az ajándékozó tud átadni.
  3. A tagsági csomag az adatlapon szereplő elérhetőségek valamelyikén történő egyeztetést követően személyesen is átvehető az MME központi irodájában.


   Itt léphet tovább a:

Belépési adatlaphoz - magánszemélyek, családok>>

Belépési adatlaphoz - intézmények, szervezetek>>

További információkat pedig kérhet a programkoordinátortól ezen az email címen!

 

  Köszönjük!