2019.12.05

Madárbarát ajándékötletek

Van az embereknek egy olyan, irigylésre méltó kis csoportja, akik rendkívül összeszedetten intézik a karácsonyi ajándékbeszerzést. Ők azok, akik akár már nyáron is megvesznek egy olyan tárgyat, amiről tudják, hogy jó karácsonyi ajándék lesz egy ismerősük, családtagjuk számára. Ők azok, akik kimaradnak a decemberben oly jól ismert karácsonyi stresszből és békésen rajzolják a tojáshab íveket az otthon készített mézeskalácsokra. 

Viszont van egy jelentős tömeg, aki különböző indokok miatt a karácsony előtti utolsó két hétben próbál meg „Mindegy mit, csak legyen!” felkiáltással beszerezni ezt-azt. Ilyenkor kerülnek elő a fa alól a műgyanta tündérfigurák, a vicces felirattal ellátott bögrék vagy a strasszos, névre szóló telefontokok.

Mi most ez utóbbi csoporthoz szólunk, nekik szeretnénk olyan ajándékötleteket adni, melyekről talán teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a megajándékozottak hasznosnak fogják találni.

Természetesen itt elsősorban madarakkal, madár- illetve természetvédelemmel kapcsolatos ajándékötletekről lesz szó, de ha már oldalunkon jár, talán nem áll Öntől messze ez a téma.

MADÁRBARÁT ESZKÖZÖK

A téli szezonban legaktuálisabb téma a madáretetés, amely nem csak a kertes házzal rendelkezők kiváltsága. Szinte bárhol lehet madarat etetni, ha a saját ablakpárkányán nem akarja, akkor egy szívesen látogatott közeli parkba is ki lehet tenni etetőt és figyelni a hálás madársereget. Az etetők jó kiegészítője lehet egy odú is, mivel a madarak nagyobb eséllyel élik túl a hideg téli éjszakákat, ha be tudnak húzódni szélvédett üregekbe, odúkba.  A tavasz beköszöntével pedig felejthetetlen élményt okoz az odú nyílásából kikandikáló fiókák látványa.
 


Kattintson a képre az MME bolt oldalához

Pénztárcánk méretétől függően a madárbarát eszközök mellé egy olyan könyvet is ajándékozhatunk, melyben minden információ egy helyen össze van gyűjtve. Egy madárbarát számára elengedhetetlen tartozék, további információ itt >>

 


A képre kattintva eljuthatunk a boltban a könyv oldalához

TAGSÁG

Vannak olyan ötleteink is, melyeknek főleg eszmei értéke van, de lássuk be, ez sem kevésbé hasznos. Ajándékozhat ugyanis MME tagságot. Ez esetben a megajándékozott személy csupán egy kis műanyag kártyát kap kézhez. De ez nem csak egy műanyag kártya. Tagjaink megkapják a negyedévente megjelenő Madártávlat magazinunkat, a tagsággal egy közel tízezer tagot számláló csapat részese lehet, és a legfontosabb, hogy közvetett módon támogatja a madár- és természetvédelmet. Jótékonykodni pedig ki ne szeretne!


A tagsági regisztrációhoz kattintson a képre

MADÁRBARÁT KERT

Madárbarát programunkra való regisztráció is gondoskodó ajándándék lehet, itt mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet, hiszen ötféle programból lehet választani, így a kert, panellakások, munkahelyek, óvodák és iskolák sem maradnak madárdal nélkül. 


A Madárbarát Kert program regisztrációjához kattintson a képre

 

KEZDŐ MADARÁSZ KÉPZÉS

Nincs szebb ajándék egy új hobbinál! A madarászást bárki, bármikor elkezdheti, ehhez az MME a "Kezdő madarász vagyok" képzésekkel tudja a lakosságot segíteni. 

Kattintson arra a képre, amelyik képzés érdekli

GONDOSKODÓ TERMÉKEK

Ismeri az MME Gondoskodó termékek programját? A programban résztvevő termékek megvásárlásával az MME támogatásban részesül. 


A Gondoskodó termékek megtekintéséhez kattintson a képre

 

Webshopunkból történő rendelés esetén kérjük, vegyék figyelembe, hogy a rendelések kiküldésének utolsó napja december 19. Ugyanez vonatkozik a tagság és madárbarát program regisztrációra is, tehát a kezdő csomagokat legkésőbb december 19-i határidővel tudja egyesületünk postára adni.

Termékeinket személyesen egyesületünknél (1121, Költő u. 21) is át lehet venni december 20-ig. 

Reméljük, ezzel a néhány ötlettel könnyebbé tehetjük az utolsó napokra hagyott ajándékbeszerzést!

Jöhetnek az ünnepek, a mézeskalács gyártás, majd a jól megérdemelt egész napos bejglimorzsás pizsamában való relaxálás. És néha nézzünk ki az ablakon, hogy megcsodálhassuk tollas barátainkat is! Vagy csatlakozzon valamelyik decemberi programunkhoz

 

Kellemes Ünnepeket kíván az MME csapata!