Cicckafark

Örömmel mutatjuk be a Cicckafark márka termékeit, mely azon túl, hogy elbűvölő darabokból áll, hűen ábrázolja madarainkat.
Bodor Luca, a fa játékok készítője egy 5 madárból (zöld küllő, búbos banka, jégmadár, sárgarigó és macskabagoly) álló "Színpompás madaraink" csomaggal csatlakozott a Gondoskodó Termék programunkhoz, határozott időre, 2022. augusztusáig.

Luca így mesélt a kezdetekről és a figurákról: "A Cicckafark figurák kezdetét az inspirálta, hogy a fiamnak szerettem volna olyan madarakat adni, amikkel nem csak játszhat, de magába szívhatja a családban jelenlevő madártani ismereteket is. Én magam a fülöpházi madárvártán ismerkedtem velük, nyaraim legszebb heteit töltöttem ott gyermekként, nagyon fontos szelete az életemnek a madarak szeretete. Aztán elkészültek az első figurák, és azt éreztem, hogy EZ AZ! A palettámon legnagyobb részt hazai madárfajok szerepelnek, melyek elkészítésénél a Madárhatározó a legnagyobb segítségem! Igyekszem minden fajt hűen ábrázolni, hogy ne csak a játék, hanem az ismeretterjesztés is megvalósuljon általuk. Sok hazai és nagyvilági emlős is készült már az idők során, folyamatosan bővül a választék. Ebben a csomagban olyan madarakat gyűjtöttem össze, amik bár nagyon különlegesek, színesek, mégis bárki számára megfigyelhetőek.

A figurák gyerekbarát festéssel és CE jelzéssel készülnek, vagyis gyermekek számára is biztonságos!"

A Színpompás madaraink csomag eladásai után 1500 Ft-ot adományoz Luca az MME-nek, amelyet ezúton is nagyon köszönünk.

Ismerkedjenek meg a Cicckafark figuráival és a Színpomás madaraink csomaggal!