YesBalaton - Mondj igent a Balatonra!

Talán nincs olyan ember, akinek a Balaton hallatán ne lenne egy szép emléke a tóról és az azt körülvevő természeti környezetről, a vízen ringatózó vitorlásokról, a naplementéről és a vízimadarakról. 

Futaki Szabolcs fiatal kora óta az egész nyarat a Balatonnál tölti, így saját márka alapításakor a téma adott volt. Így jött létre a YesBalaton márka.

Szabolcs Szabolcs a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végzett Tervezőgrafika szakon, így az sem volt kérdés, hogy ki tervezze a YesBalaton termékeket.

A termékek tervezésénél fő szempont volt, hogy az ide látogató turisták ne csak a strandoknál tucatszám megjelenő bódék kínai árukészletéből válogathassanak, hanem egy hazai tervező minőségi termékét is megtalálják és egy pamut pólón, vagy vászontáskán hazavihessenek egy csepp Balatont emlékbe.

Büszkén adjuk hírül, hogy a YesBalaton márka megalkotója, Futaki Szabolcs, csatlakozott az MME Gondoskodó termék programjához! Ennek megfelelően, aki a 2020-as nyári kollekció Gondoskodó termék pecséttel ellátott ajándéktárgyakból vásárol, a vásárlás összegének 25%-val az MME-t is támogatja!

Nagyon szépen köszönjük a YesBalatonnak és Futaki Szabolcsnak ezt a nagylelkű felajánlást!

A támogató termékek a YesBalaton webshopjában érhetők el! Vigyázat, nehéz lesz a választás! :)