Tumblebee környezetbarát termosz poharak, kulacsok és ételtárolók

A Tumblebee a környezetünket kímélő, tartósan használható, egészségkárosító anyagoktól mentes és nagyon mutatós termékeinek bevételéből ajánlott fel támogatást Egyesületünk részére. Köszönjük!

Környezetkímélő alternatíva a mindennapokban

Kávé nélkül nem indul be a napod? Nincs időd meginni a reggeli turmixodat munka előtt? Akkor a Tumblebee termosz poharai és fém kulacsai a legjobb választás a rohanó hétköznapokban! Tökéletes hőmérsékletű ital bárhol, bármikor, több órán keresztül, mindez stílusos külsőben!

A Tumblebee termékek hideg illetve meleg italokhoz is egyaránt alkalmasak, a duplafalú vákuumszigetelés pedig biztosítja, hogy tökéletes hőmérsékleten maradjon a kedvenc italunk az utolsó kortyig. Ugye te sem szereted, amikor a gondosan elkészített kávéd útközben kihűl? Szerencsére ennek vége!

Termosz poharaink tökéletes és fenntartható társak a mindennapi kávézáshoz / teázáshoz, az italod akár 6 órán keresztül hideg, vagy akár 3 órán keresztül meleg marad a duplafalú acél kialakításnak köszönhetően! Nem csak a kávé, a tea, de a kedvenc smoothie is ugyanolyan jól tud esni belőle. Tökéletes környezetkímélő alternatíva az eldobható papír poharak és műanyag palackok helyett, ami strapabíró, 100%-ban biztonságos BPA mentes műanyagból és élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült. Nem tartalmaz kioldódó vegyi anyagokat és nem veszi át az ízeket és a szagokat sem.

Reggel főzd le kedvenc kávédat a trendi színű termosz pohárba, és kezdődhet a nap! Meglátod imádni fogod, tökéletes kiegészítőd lesz, legyen az egy értekezlet, úton a kocsiban vagy épp az irodádban! Csempéssz be egy kis színt és hangulatot a mindennapjaidba!

Ha éppen piknikezni indulsz vagy a munkahelyedre szoktál otthonról ebédet vinni, akkor a termosz ételtárolónk neked találtuk ki. A fedő pohárként is használható, a fém kiskanállal pedig kényelmesen, bárhol el tudod fogyasztani ételed.

Ráadásul a vásárlásoddal jó célt szolgálsz, hiszen nemcsak a környezetünket, de a madarakat is véded, mivel minden termék bevételéből 1%-ot az Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek adományozunk a „Madárbarát Magyarországért”.