Plantethics ékszerek és lakáskiegészítők

A PLANTETHICS ékszerek is csatlakoztak „Gondoskodó termék” programunkhoz, így mostantól MME kitűzőt kapsz ajándékba, ha a PLANTETHICS termékeket a webshopból rendeled meg, vagy személyesen vásárolsz a CIKKCAKK Stúdióban. A kitűzők ellenértékét az ékszerek készítője az MME részére ajánlja fel.

Dénes Barbara, a PLANTETHICS ékszerek tervezője erdő mellett nőtt fel és ma is ott él, szereti hallgatni a madarakat, a fákat és örülne, ha mindez az utánunk következő generációk számára is elérhető lenne. Számos fenntarthatósági projektben való részvétele során döntött úgy, hogy szorosabbra fűzi kapcsolatát a természettel és egy saját márkán keresztül igyekszik tovább adni tapasztalatait.


Természet ihlette ékszerek

Az első lépés a növényekkel kezdődött, így a márka neve is innen származik, a bioetikának van ugyanis egy olyan ága, ami a növények és az emberek kapcsolatát vizsgálja, azt, hogy miként hatnak egymásra, hogyan segíthetik egymást. A PLANTETHICS küldetése közelebb hozni a növényeket (tágabb értelemben a természetet) és az embereket, szeretnék megmutatni, hogy a növények szeretete mentén lehet más utat is választani. Lehet zöldebben, kisebb ökológiai lábnyommal, felelősségteljesen, mégis lazán, divatosan élni, tömegtermékek helyett a kis szériás, egyedi tervezésű, helyi alkotók által készített darabokat vásárolni.


A TERRA kollekció darabjai

Az ékszerekhez használt összes alapanyag etikus forrásból származik, a WANDERWOMAN kollekció természet ihlette ékszerei, valamint az egyedi megrendelésre készített ékszerek újrahasznosított és fair trade nemesfémből készülnek. 


A WANDERWOMAN kollekció darabjai

A növényvilág ihlette kollekciókban az ékszereken túl lakberendezési kiegészítőket is találni.

Nincs más hátra, ha felkeltettük érdeklődésed, ugorj el a PLANTETHICS oldalára, vagy látogass el személyesen a CIKKCAKK Stúdioba a Palomába.

A készítőről és a kollekciókról bővebben >>EZEN<< az oldalon is olvashatsz.

Köszönjük a PLANTETHICS-nek az együttműködést!