MAACRAFT - Design és gondoskodás

Hálásak vagyunk, hogy újabb Gondoskodó terméket mutathatunk be, ráadásul egy olyan terméket, mely nem csak a madarakról gondoskodik, hanem megváltozott munkaképességű embertársainkról is. Ismerjétek meg a MAACRAFT-ot, amely egy design – és egyben szociális vállalkozás is. 

 

2012-ben indult el a Miskolci Autista Alapítvány alkotóműhelyeként, magas minőségű tárgyakat és delikátesz termékeket készítenek, miközben autista, értelmi sérült felnőttek ismerhetik meg a munka világát, örömét. Emellett a kertgondozás, kézműves technikák elsajátítása segít abban, hogy a kognitív és manuális képességeiket fejlesszék, valamint a vizuális kultúrára reflektáló ismereteket sajátíthatnak el a munkaterápiás foglalkozások keretében. Termékeiket Szalkai Dániel, designer tervezi, konduktorokkal és szakemberekkel pedig gyártható termékekké fejlesztik azokat. A vásárlók minden megvásárolt MAACRAFT termékkel a műhely sérült fiatal felnőttjeit támogatják.

A 2019-es karácsonyi szezonban három olyan ajándéktárgy is elérhető a webshopukban, amely nem csak csodás meglepetéseket, madáreleséget és egy MME jelvényt is rejt, hanem a csomagolás madáretetővé alakítható, így nem a szemétben landol, hanem új életre kel. Az egyes ajándékdoboz megvásárlása után a MAACRAFT a jelvények árát az MME-nek adományozza.


Bence Cinege ajándékdoboz (katt a képre a részletekért). 


Jancsi Rigó ajándékdoboz (katt a képre a részletekért). 


Pötyi Pinty ajándékdoboz 
(katt a képre a részletekért). 
 

Látogasson el a webshopba, hiszen ezekkel az ajándékokkal nem csak szeretteit, hanem a madarakat és a szociálisan nehezebb helyzetben lévő embertársainkat is megajándékozza.

Köszönjük a MAACRAFT-nak az együttműködést!