Küldöttközgyűlés 2021

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület 2021. május 15-én, szombaton tartja Küldöttközgyűlését, a járványügyi helyzetre való tekintettel a  megszokottól eltérően, a jogszabály adta keretek alapján ún. ülés tartása nélküli döntéshozatallal.

Az előterjesztéseket AVDH szolgáltatással elektronikusan aláírt (https://niszavdh.gov.hu/) verzióban feltöltjük honlapunkra (lásd jelen cikk alján). A küldötteket e-mailben értesítjük a küldöttközgyűlés lebonyolítási rendjéről, az előterjesztések és határozati javaslatok elérhetőségéről, a szavazás módjáról és határidejéről.

Különös tekintettel a tisztújítás szükségességére a folyamat során 2 alkalommal online találkozó formájában interaktív tájékoztatót is tart.

A küldöttek a következőkre kell felkészüljenek:

- 2021. április 30-án 17 órától egy online esemény (webinar) formájában élőben bemutatkozhatnak a jelöltek.
- Az eseményt a Microsoft Teams segítségével bonyolítjuk le és ezen a linken tud minden küldött részt venni: MME tisztújítás jelöltek bemutatkozása LINK
- A részvételhez nincs szükség program telepítésére, csak egy böngészőre. Tapasztalatunk szerint a legbiztosabb a Chrome vagy az Edge böngésző használata.
- Az eseményt videóra vesszük és ezt elérhetővé tesszük a küldöttek számára, akik nem tudtak részt venni.
- Ezek után kiküldjük az online szavazáshoz szükséges linket és útmutatásokat egy újabb e-mailben. Szavazni az e-mail megérkezésétől kezdve a küldöttközgyűlés eredetileg tervezett napján 2021. május 15-én 12 óráig lehet.
- Abból a célból, hogy a küldöttek „élőben” is tehessenek fel kérdéseket 2021. május 15-én 10 órai kezdettel megtartjuk a beszámolókat egy másik online találkozó formájában, amihez a linket szintén a szavazásról szóló emailben fogjuk küldeni.
- A szavazás lezárulta után az online találkozón előzetesen ismertetni fogjuk az eredményeket. A hivatalos eredményről a küldötteket ezt követően 3 napon belül jegyzőkönyv formában írásban fogjuk tájékoztatni.

Amennyiben a szavazással kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem keressen minket a központi elérhetőségeken (mme@mme.hu; +36-1-275-6247).

Dokumentumok:

Független könyvvizsgálói jelentés
Ellenőrző Bizottség beszámolója
Fegyelmi Bizottság beszámolója
Az MME költségvetésének megvalósulása a 2020-as évre
Az MME költségvetési terve a 2021-es évre
Éves beszámoló és közhasznusági melléklet
Tagnyilvántartási jelentés
Elnökségi beszámoló
Alapszabály korrektúrával
Alapszabály letisztázott
 

Jelöltek bemutatkozó anyagai

Elnökjelölt:
Bukor Zoltán

Elnökségi tag jelöltek:
Babocsay Gergely
Cserép György
Druzsbaczky Ildikó
Frenyó Gábor
Győrig Előd
Haraszthy László
Ölveczki Gyula
Pálinkás Andor
Pellinger Attila

Ellenőrző Bizottsági tag jelölt:
Beller Edina