Budapesti Helyi Csoport

TeSzedd akciók Budapesten, 2021

-
,

Magyarország

Az idei évben a Budapesti Természetvédelmi Őrszolgálattal, valamint a FŐKERT-tel és Budapest Főváros Önkormányzatával közösen regisztráltunk helyszíneket a TeSzedd – Önkéntesen a Tiszta Magyarországért programsorozatba, amely egy országos szinten meghirdetett nagytakarítási/szemétszedési akció az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szervezésében.


A tavalyi évben elmaradó esemény újult erővel idén újra megrendezésre kerül 2021. október 18-24-e között. A fenti szervezetekkel karöltve az MME Budapesti Helyi Csoportja minden napra regisztrált helyszíneket, ahova minden segítő kezet nagy szeretettel várunk. A szemétszedések a korábbi évekhez hasonlóan most is fővárosi védett- és erdőterületekre esnek, ahol sajnos nagyon sok szemét összegyűjtéséről lehet és kell is gondoskodni.


A szemétszedő hét helyszínei napi bontásban a következőképpen alakulnak:


    október 18.: XII. kerület, Ördög-orom Természetvédelmi Terület

    október 19-20.: XII. kerület, Diós-árok

    október 21-22.: X. kerület, Terebesi-erdő

    október 23-24.: X. kerület, Felsőrákosi-rétek Természetvédelmi Terület


A területeken a találkozó pontos helyét és idejét az adott napokra vetítve alább találhatjátok. A Diós árok esetében mindkét napon ugyanoda és ugyanakkor várjuk a jelentkezőket.


A programokra minden esetben biztosítunk TeSzedd-es zsákokat és kesztyűket is fogunk vinni. Tőletek csak a segítséget és a lelkesedést várjuk! 😊


Ha csak 1 órára tudtok jönni, akkor is nagy szeretettel várunk Benneteket.


Amennyiben nem a reggeli találkozóra érkeznétek az alábbi telefonszámon tudtok tájékoztatást kérni: +36202523960 (Bajor Zoltán)
október 18.: XII. kerület, Ördög-orom Természetvédelmi Terület
október 19-20.: XII. kerület, Diós-árok
október 21-22.: X. kerület, Terebesi-erdő
október 23.: X. kerület, Felsőrákosi-rétek Természetvédelmi Terület
október 24.: X. kerület, Felsőrákosi-rétek Természetvédelmi Terület