Gondoskodó termékek

"Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.” A gondoskodó termékek programunkhoz olyan együttműködő partnerek jelentkezését várjuk, akik minőségi termékeikkel szeretnék felhívni a figyelmet egy-egy természetvédelmi, madárvédelmi problémára, és a figyelemfelhíváson túl a termékek értékesítéséből származó adománnyal a probléma megoldásában is segédkeznek. 

Amennyiben szívesen segítené egyesületünket termékének árusításából befolyt bevétele utáni adományával  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az adomany@mme.hu email címen. 

Mit tud az MME nyújtani az adományért cserébe?

-    a www.mme.hu honlapon a gondoskodó termékek menüpont alatt almenüpont biztosítása az együttműködés és a termék bemutatásához
-    több mint 45 000 fős Facebook oldalunkon posztok biztosítása
-    33 000 fős hírlevél bázisunknak hírlevél küldése

A programhoz csatlakozó partnerekneknek egyénre szabott MME kommunikációs csomagot ajánlunk fel, az adomány mértékéhez és a termékhez igazodva. 

 

Partnereink

Szép otthon, boldog madarak!

Két csodálatos világ találkozik. Támogasd a madarak védelmét és díszítsd otthonodat Szolnoki Ágnes egyedi festményeivel! 

Madaras pólók a Sandstone-tól!

Környezettudatos divat a Mountex kínálatában. A pólók megvételével egyesületünk részesül támogatásban.

Ismerkedés a madarakkal Torzonborz módra

A Torzonborz Madár párosító játékkal segíti az ismeretterjesztést és a madárvédelmet.

Fenntartható stílus: Tumblebee a tudatos vásárlóknak

Támogassa a környezetvédelmet és élvezze frissítő italait! A vásárlásával 1% támogatást nyújt a Madárbarát Magyarországnak.

Balatonkedvelők figyelmébe

A hazai tervező egyedi termékeken mutatja be a Balaton gazdag természeti kincseit. A termékek megvásárlásával ezek megőrzését támogathatja.

Színes szálak, egyedi minták a Nebouxii-tól

Ahol a kreativitás találkozik a környezettudatossággal! A Madárbarát Magyarország program Nebouxii zoknikkal is támogatható.