Sandstone madaras pólók

Köszönjük a Sandstone márkának, hogy a madaras pólók bevételéből Egyesületünket támogatja! A Sandstone pólókat a Mountex üzleteiben lehet megvásárolni, vagy a sandstone.hu webshopban. 

Örölünk, hogy egy olyan ruházati termékeket forgalmazó cég keresett minket, amely nagy gondot fordít a termékek előállításának fenntarthatóságára. A Sandstone nem csak 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, de a termékeket is elsősorban magyar és európai gyárakban készítik elő prémium anyagokból. 


 

A Sandstone termékeknél elengedhetetlen a prémium anyaghasználat, továbbá törekednek arra, hogy a termékekhez szükséges alapanyagokat Európából szerezzék be, így a szállításból fakadó többlet lábnyom csökkenthető, sőt az az európai munkaerőpiacot is támogatja.  Több mint 25 éves tapasztalattal a hátuk mögött tudják, hogy a prémium anyaghasználat eredménye a tartósság és a hosszú távon elégedett felhasználó. Minél tovább van használatban egy ruhadarabb, annál kisebb az ökológiai lábnyoma. 

 

Keresd a női és férfi fazonban elérhető madaras pólókat a sandstone.hu webshopban, vagy személyesen a Mountex üzleteiben. Minden póló megvásárlása után a Sandstone 300 ft-ot adományoz Egyesületünknek!

 

Köszönjük az együttműködést!