2004.12.17

ALTO karácsonyi vásár: 20-35% kedvezmény

Az MME Boltban hátizsákok, lábszárvédők és egyéb túrafelszerelések széles választékával várjuk a természetjárókat. Az ALTO karácsonyi vásár keretében 2004. december 23-ig egyes termékeket 20-35% kedvezménnyel árusítjuk.GARDA 20 városi kis hátizsák
Mindennapi használatra és túrázni
- Körbefutó heveder az oldalán felkötéshez
- Könnyu, muanyaglapos merevítésu hát
- Merevített alj
- Egy nagyalakú és egy nagyméretu elozseb
- Belül igazolvány- és tolltartó zseb
- Belül rejtett zseb pénztárcának, kulcsoknak
teljes ár:7500 Ft
tagi ár: 6700 Ft

NOMÁD 20 városi kis hátizsák
Csinos és praktikus
- Osztott belso tér
- Nagyméretu elozseb
- Rugalmas hálóból készült nyitott zseb
- Belül igazolvány- és tolltartózseb
- Belülrol nyíló kulcstartózseb
teljes ár: 5850 Ft
tagi ár: 5270 Ft

NOMÁD 28 turista kis hátizsák
Ajánljuk: bicajozni, kirándulni, dolgozni
Sportos külso, városias belso
- Osztott belso tér
- Nagyméretu elozseb
- Belül igazolvány- és tolltartószeb
- Hálós kulcstartózseb mind a két oldalon
- Kényelmes vállpántok
- Kiemelt hátpárnázás
- Szukító heveder
- Derékpánt
- Fényvisszavero csík
- Gumis leszorító például bicajos sisakhoz
teljes ár: 7000 Ft
tagi ár: 6300 Ft

NOMÁD 65 turista hátizsák
Ajánljuk: több napos túrákhoz, nyaraláshoz
- Egyrészes belso tér
- Könnyu, muanyaglapos merevítésu hát
- Levegocsatornás hátpárnázás
- Ívelt vállpántok
- Gumis leszorító a paláston
- Leveheto, nagyméretu tetoszeb
- Fixen felvarrt oldalzsebek
- A vállakat tehermentesíto deréköv
teljes ár: 12 040 Ft
tagi ár: 10 900 Ft

NOMÁD 78 turista nagy hátizsák
Ajánljuk: világjáráshoz, nyaraláshoz
- Kétrészes belso tér
- Menetközben is állítható alusines hátrendsezr
- Levegocsatornás hátpárnázás
- Ívelt vállpántok
- Gumis leszorító a paláston
- Leveheto, nagyméretu tetoszeb
- Fixen felvarrt oldalzsebek
- A vállakat tehermentesíto deréköv
teljes ár: 15 400 Ft
tagi ár: 13900 Ft

MOUNT 70 nagy turista hátizsák
Ajánljuk: akár több hetes gyalogtúrákhoz is. Két részre osztható belso térrel és nagyméretu tetozsebbel rendelkezo 70 literes turista hátizsák. A teto szükség esetén lecsatolható. Hátrendszere a kiemelt levegocsatornás hátpárnázásnak köszönhetoen jó szellozést biztosít, az alusínes megoldás révén pedig akár menetközben is állítható. A hordrendszer legfontosabb tulajdonsága a stabilitás. Zurös helyzetekben nagyon lényeges, hogy a zsák váratlan megbillenése miatt ne veszítsd el az egyensúlyodat.
A paláston lévo gumis leszorító hasznos szolgáltatása, hogy alárakhatod túraközben az éppen feleslegessé váló ruhadarabjaidat, de polifoam vagy kötél rögzítésére is alkalmas.
teljes ár: 18 800 Ft
tagi ár: 17 000 Ft

SHERPA 64 trekking hátizsák
Több hetes utakra, extrém körülmények közé is. Anatómiailag a háthoz igazított alusínes merevítésu, menetközben is állítható hátpárnázású, két részes belso teru 64 literes hátizsák. A tetorészen dupla zseb, valamint gumis leszorító, oldalán szukíto hevederek és nyitott kulacs zseb, elöl felvarrt heveder teszik lehetové a felszerelések rögzítését. Természetesen a jégcsákánytartó sem hiányozhat. A zsák emelgetését egy alsó fogantyú is segíti. (Ez különösen akkor hasznos, ha vasúti csomagtartóba kell fellendíteni a zsákot.) Vállpántja kényelmes, íves, deréköve kúposan a csípore simuló, ívelt alakú. Psssszt! A derékpárna alatt titkos zsebet rejtettünk el.
teljes ár: 24 000 Ft
tagi ár: 21 600 Ft

SHERPA 83 trekking hátizsák
Több hetes utakra, extrém körülmények közé is. Anatómiailag a háthoz igazított alusínes merevítésu, menetközben is állítható hátpárnázású, két részes belso teru 83 literes hátizsák. A tetorészen dupla zseb, valamint gumis leszorító, oldalán szukíto hevederek és nyitott kulacs zseb, elöl felvarrt heveder teszik lehetové a felszerelések rögzítését. Természetesen a jégcsákánytartó sem hiányozhat. A zsák emelgetését egy alsó fogantyú is segíti. (Ez különösen akkor hasznos, ha vasúti csomagtartóba kell fellendíteni a zsákot.) Vállpántja kényelmes, íves, deréköve kúposan a csípore simuló, ívelt alakú.
Psssszt! A derékpárna alatt titkos zsebet rejtettünk el.
teljes ár: 26 400 Ft
tagi ár: 23 760 Ft

MOBIL övtáska
Négy rekeszes övtáska, amelyben elfér egy rádiótelefon a hozzá szükséges kiegészítokkel (pl. tölto, tartalék elemek) az igazolványaiddal és egy walkmannel együtt.
teljes ár: 2000 Ft
tagi ár: 1800 Ft

Barlangász overál (barlangi túrákhoz, barlangi és egyéb extrém munkákhoz)
Nagyon eros, nagy kopásállóságú és magas szakító szilárdságú, vízlepergeto PA szövetbol készült kezeslábas, melynek kritikus helyein speciális varratvédelmet, illetve dupla anyagot alkalmazunk (térd-, könyök- és fenékfolt). Elöl mindkét végén bontható, tépozáras ciptakaróval védett cipzárral nyílik. A mandzsetta bosége tépozárral állítható, a derékrész belül szukítheto. Tépozáras külso és belso zsebbel gyártjuk. Az overál nem csupán barlangászok számára hasznos. Hordják búvárok, amikor roncsokban vagy barlangokban dolgoznak, s meg akarják védeni neoprén ruhájukat. Viselik ipari alpinisták munkaruhaként, illetve sárkányrepülosök, motorosok, síelok is. Összességében tehát barlangi és felszíni védoruha az ALTO overál.
A Magyar Barlangi Mentoszolgálat is ezt választotta!
teljes ár: 14 100 Ft
tagi ár: 12 690 Ft

NOMÁD 55 háromrészes kerékpáros hátsótáska
55 literes hátsótáska vízálló anyagból. Alul két nagy és két kis rekesz, muanyag lemezes oldalfal merevítés, felül külön is használható, párnázott hátú kis hátizsák, hátul fényvisszavero, a leginkább igénybe vett helyeken külön koptató felület. Kampós-gumis rögzíto rendszerének köszönhetoen könnyen, gyorsan feltehetô szinte minden kerékpárra (ha van rajta csomagtartó).
teljes ár: 10 400 Ft
tagi ár: 9360 Ft

GRIZZLY trekking nadrág
Több éves gyalogtúrákhoz! Viszonylag vastagabb anyagú, ezért nagyon kellemes viselet osszel, télen, tavasszal. Nyáron talán egy kicsit meleg. Ez persze relatív, hiszen a Grizzly hasonló vastagságú, de sokkal jobban szellozo, és ezért kényelmesebb nadrág, mint a sokak által nyáron is viselt farmer. Szerintünk mindennapi használatra is kiválóan alkalmas.
teljes ár: 16 000 Ft
tagi ár: 14 400 Ft

SÁNTA ŐZ trekking nadrág
A Grizzly lecipzárazható szárú, továbbfejlesztett nyári változata. Alapanyaga megegyezik a Grizzlyével, csak a nyári melegekre gondolva, vékonyabb.
Felépítése nagyvonalakban megegyezik a Grizzlyével. Amiben több: a szárait le lehet térd felett cipzárazni. Mind a két oldalon van rajta oldalzseb. A baloldali oldalzseb osztott, egyik fele mobil-tartó, a másik bicska vagy toll tartására alkalmas.
teljes ár: 13 000 Ft
tagi ár: 11 700 Ft


További információ:
MME Bolt | Alto